READY WOMEN

LET OP LOCATIE GEWIJZIGD! Maltaplantsoen 1 1339WK ALMERE EILANDENBUURT

Zaterdag29 Juni2019

Incl. Lunch

13:00-15:30

Kosten... GRATIS

Zaterdag 29 Juni 2019

Incl. Lunch

13:00-15:30

Kosten Gratis 

Je bent schitterend dat is het thema waar Carry het deze dag over zal hebben.

 

Carry van Charante
zal deze dag met ons het Woord delen. Carry is dit jaar 25 jaar getrouwd met Peter. En samen zijn ze ook deel van de Leiding van Ready Church. Ze hebben 2 kinderen.

Carry heeft echt een  en passie voor "de dingen van de Heer" Zo heeft ze  ook de roeping om er voor vrouwen te zijn; om gewoon in een ontspannen sfeer te praten met vrouwen, hoe zij ondanks hun drukke agenda's tijd kunnen maken voor de dingen van de Heer. Carry, werkt 4 dagen/ week . Echter, God is altijd op de 1e plaats......sinds die dag!

"Hij riep mij bij mijn naam

Het is alweer bijna 28 jaar geleden dat ik gedurende een nacht wakker werd van een stem, zo zacht en toch zo indringend, die mijn naam riep " Car... Car..."Een stem zo liefdevol en zo vertrouwd! Maar wie, niemand noemt mij zomaar Car , tenzij je me goed kent. Het was alsof ik mij opeens in een zwembad bevond , op de hoogste duikplank, in het donker!

Ik had 't wat koud en was bang . En weer riep die stem " Car" . En op dat moment voelde ik mijn hart opspringen ! Ik besefte dat 't de Here Jezus was. Hij riep mij! Tranen stroomden over mijn wangen van ontroering. Ik viel op mijn knieën. Een enorme blijdschap kwam over mij. En met zoveel liefde werd ik vervuld.
Tegelijkertijd wist ik , dat ik moest springen van die duikplank en ik stond op en sprong! Ik hoorde mezelf het uitroepen
"Here Jezus, hier ben ik". Sindsdien is mijn leven een reis met Hem. Zijn belofte staat geschreven in
Jes. 43:1-3a   Jes. 43:10-12

Daarom, ik zal altijd getuigen over Abba, Vader . De Liefde van Jezus. En de Heilige geest

En dat doe ik samen met mijn man Peter in Ready Church.
Tot Uw dienst!

Godszegen,
Car(ry) van Charante