Jezus volgen

Jezus volgen,Hij houdt van jou en heeft het allerbeste met je voor, Hij die jou geschapen heeft, heeft een Plan met jou!

Benieuwd hoe je Hem Jezus, de Koning der Koningen kunt volgen? Niet via facebook of instagram en ook niet via Twitter....daar kun je hem alleen delen! Hem volgen kun je door een simpel gebed te doen zoals we die hieronder hebben geschreven...ja, ja zo eenvoudig is dat. 

 

 

 

Lieve Vader in de Hemel,

Ik weet dat ik een zondaar ben, ik weet dat ik vergeving nodig heb van alle zonden. Ik geloof dat UW zoon Jezus  aan het kruis is gestorven voor al mijn  zonden en ik weet dat Jezus opstond uit het graf om mij eeuwig leven te geven. Here Jezus Ik weet dat U de enige weg naar God bent, dat er geen andere weg is. Ik wil niet meer  ongehoorzaam zijn aan U maar ik wil voor U gaan leven. Vergeef me alsjeblieft, verander mijn leven, mijn denken en herstel mijn relatie met U. Ik wil UW kind zijn, dank u Vader, In Jezus naam. Amen.

Er is feest in de Hemel

Heb je Het zondaars gebed gebeden! laat het ons dan even weten zodat we samen met jou dit feest kunnen vieren...Alvast Gefeliciteerd met 't maken van je aller belangrijkste beslissing ever!!!

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.