Jezus ons Beste vriend

Wie wij zijn

Revival People wil zoeken naar de kern van de dingen van God. Dat is voor ons waarschijnlijk de beste omschrijving van wie we zijn en willen zijn. We geloven dat God nog steeds heel sterk aanwezig kan zijn. Zelfs in de huidige maatschappij waar de neiging is om God te vergeten.

 

Onze missie 

Toen dr. Shirley Arnold naar Nederland kwam, sprak God heel duidelijk tot haar dat er in dit land vele geestelijke bronnen liggen die door allerlei oorzaken zijn gedempt. Ze ervoer sterk de noodzaak om samen met Nederlandse leiders de handen ineen te slaan om de dichtgeslagen bronnen op te zoeken en weer te openen.

In Amerika en vele andere landen is Shirley Arnold een veelgevraagd spreekster die opvalt door haar strategische inzichten over hoe het werk van God gedaan kan worden. Ook traint ze en is ze een voorbeeld voor vele jonge leiders. Haar thuisbasis is de Epic Church in Lakeland, Florida.

 

De Revival People

Ze reist samen met haar man, Pastor Steve Arnold.Zijn heel gericht op zoek naar Gods aanwezigheid in onze generatie. We zijn de beloften van God niet vergeten die over ons land zijn uitgesproken en we willen samen op zoek gaan naar de vervulling van die beloften. We geloven daarbij dat sterke relaties, de aanwezigheid van de kracht van God en pure aanbidding heel belangrijk zijn. We geloven dat de gesproken beloften van God over ons land ook onze erfenis is die we in ontvangst mogen nemen.

Stichting Revival People Nederland (opgericht 10 november 2017)
RSIN nummer: 070044570
Bestuurders: Pastor Bruce Wijnen – voorzitter/penningmeester en Herman Haan – algemeen lid.

https://revivalpeople.nl/

 

Arrowz

uitgeverij

Bent u opzoek naar een goed boek over een specifiek onderwerp dat aan Bijbel gerelateerd is? Dan adviseren we u om een kijkje te nemen op de website van Arrowz

Arrowz...altijd een schot in de Roos!

arrowz.org

Light4Nations

Light4Nations is een zendingsorganisatie die in  Israël samenwerkt met Joden en Palestijnen die in Jezus geloven. Samen met hen delen we het geweldige evangelie van onze Here Jezus.

L4N gelooft dat God ons heeft geroepen om Israël te dienen in woord en daad. Deze roeping is gekomen uit Gods woord, de Bijbel. Vanuit Jesaja 49 is de stichting Light4Nations geboren! Deze grondtekst geeft ons een heilige motivatie om Gods avonturen te beleven door L4N heen.

In alles wat L4N organiseert staat Israël centraal. Gods belofte aan Israël is tot redding van deze wereld!

God liet zijn zoon geboren worden als Jood, die ene Jood kon wel het licht voor de wereld worden. Hiervoor was Israël uitgekozen. (Jes. 49) De bijbel zegt in Lucas 2: als wij mensen tot Jezus mogen leiden, dan krijgt Israël daarvan de eer!

L4N is gezegend met een leidersteam, vele vrijwilligers en een modern multifunctioneel kantoor in Drachten. Kijk eens rond op onze website en laat u inspireren. Namens het L4N team mag ik u van harte uitnodigen om eens nader kennis te komen maken. De koffie staat klaar!

Be the Light!

Israel reis van April 2019 29 Maart t/m 7 April

Bekijk de Verschillende video’s op YouTube

Die een  prachtige impressi geven waardoor 

u wellicht de keuze zult maken om deel te nemen aan zo een explore reis, explore Israel, explore je leven en kom geheel verandert terug, want wie deel neemt aan zo een reis kan niet onveranderd terug naar huis komen. 

 

https://youtu.be/hYWQXgCB7s0

https://youtu.be/gvj_C3zj3zU

https://youtu.be/D6RBnK7_vNI

https://youtu.be/kjyTdNQP2Ak

GODS GENADE GEBEDS- & GENEZINGSCENTRUM te BARENDRECHT!

JEZUS, DEZELFDE GISTEREN, NU EN VOOR EEUWIG!

Nico & Josta Aarnoudse prediken sinds 1983 de Reddende en Genezende Evangelie Boodschap van hun Heer Jezus Christus! Sinds die tijd zijn zij in meer dan 40 landen geweest. Hun prediking en getuigenis zijn, dat Jezus Christus niet veranderd is, Hij is Dezelfde gisteren, heden en voor eeuwig!

Zij geven onderwijzing in Goddelijke genezing, veelal uit hun eigen ervaringen en door Openbaring die God geeft, hoe God geneest en waarom God geneest. Veel mensen zijn onder deze bediening gered, verlost van de boze, en genezen van allerlei kwalen en ziekten. Zij hebben ervaren dat God oplossingen geeft in de problemen met woorden van wijsheid en kennis. God is waarlijk met dit bijzonder echtpaar!  

Wilt u Nico & Josta uitnodigen om in uw kerk of samenkomst Gods volk te bemoedigen en te versterken door Gods Woord te brengen met tekenen, wonderen en genezing, neemt u dan contact met hen op. U kunt hen een e-mail sturen naar info@godsgenade.org of opbellen tel. 0180 - 617 822 (overdag).  

- TEAM GODS GENADE